Skip to content

De praktijk

De psychologen van de Herengracht zijn vanaf 2007 in Weesp gevestigd. Het betreft een samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde gezondheidszorg-psychologen die elk hun eigen administratie voeren. De GZ psychologen brengen elk vanuit hun eigen achtergrond verschillende specialisaties in. De kinder- en jeugdpsychologen hebben een ruime ervaring binnen de jeugdhulp. Door deze diversiteit kunnen de psychologen hulp bieden bij uiteenlopende hulpvragen. 

Wij werken nauw samen met huisartsen uit Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Loenersloot, Baambrugge en Abcoude .

Voor kinderen en jongeren werken we graag samen met de wijkteams, centra voor jeugd en gezin en de verschillende scholen in de regio. Wij hebben contracten met de gemeente Amsterdam en de gemeente Gooi en Vechtstreek.

 

LET OP; Vanaf 1 april 2023 geldt er een tijdelijke aanmeldstop voor jeugd en volwassenen!

Telefonische bereikbaarheid

Voor meer informatie, aanmelden of het maken van een afspraak kunt u de praktijk bellen tijdens het telefonisch spreekuur op maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 14.00 op telefoonnummer 0294-484840. Op andere tijdstippen kunt u een bericht inspreken. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

In geval er sprake is van een crisis neem dan contact op met uw huisarts of met de huisartspost.

Contactgegevens

Psychologenpraktijk Herengracht
Julianastraat 2
1382 XX Weesp
T: 0294-484840
F: 0294-481177
E: info@psychologenherengracht.nl