Skip to content

Aanmelden jeugd

Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen worden aangemeld door middel van het invullen van onderstaand aanmeldformulier. Na het invullen ontvangt u onmiddellijk een kopie van deze aanmelding op de ingevulde emailadressen van de ouders. U wordt dan dezelfde of de volgende dag door ons teruggebeld om een afspraak in te plannen. Let op:  hiervoor hebben we wel alvast de verwijsbrief nodig. Voor jongeren van 16 – 18 is het ook eventueel mogelijk om het aanmeldformulier volwassenen in te vullen. Voor vragen over de aanmelding kunt u ook bellen tijdens ons dagelijkse telefonische spreekuur, van 12.00 tot 13.00 op 0294-484840. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts of gemeente nodig. Zijn de ouders gescheiden? Vul dan ook het toestemmingsformulier gescheiden ouders in.

Wachttijd

Wachttijd voor een intakegesprek: Aanmeldstop
Wachttijd voor behandeling na het intakegesprek: geen wachttijd
De wachttijden zijn bijgewerkt op  27 maart 2023

Wachtlijstbemiddeling:
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts of met de gemeente, of uw gemeente vragen om wachtlijstbemiddeling.  Uw gemeente kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door de zorgaanbieders en gemeenten zijn overeengekomen.

Voor het eerste gesprek

Het is van belang dat beide ouders toestemming hebben gegeven voor de behandeling van het kind voorafgaand aan het eerste gesprek.

Aanmeldformulier kinderen

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geboortedatum*

  BSN (Burger Service Nummer)*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  School*

  Huisarts*

  Verwijsbrief*

  Voor het inplannen van een afspraak is een verwijsbrief verplicht tenzij u particulier wilt betalen. De verwijsbrief kunt u hier uploaden of u kunt de verwijsbrief opsturen of langsbrengen. Wanneer wij de verwijsbrief rechtstreeks van uw huisarts ontvangen hoeft u niets te doen.

  UploadenPer briefVia huisartsParticuliere betaling

  Uploaden:

  ----------------------------------------------------------
  Gegevens kind (verplicht vanaf 12 jaar)

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  -----------------------------------
  Gegevens vader

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  BSN (Burger Service Nummer)*

  Geboortedatum*

  -----------------------------------
  Gegevens moeder

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  BSN (Burger Service Nummer)*

  Geboortedatum*

  Zijn beide ouders woonachtig op hetzelfde adres?*

  JaNee

  Indien nee: (gescheiden en beide het gezag hebben): toestemmingsformulier voor gescheiden ouders invullen. U kunt het ingevulde formulier hier uploaden of u kunt deze opsturen of langsbrengen.
  Niet van toepassingUploadenPer brief

  Uploaden:

  Reden van aanmelding/opmerkingen

  Bedankt voor het gebruiken van WordPress.Versie 6.1.1

  Dit formulier wordt verstuurd in een beveiligde omgeving. Na verzending van uw aanmelding ontvangt een e-mail. Als u geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan uw map voor ‘Ongewenste mail’.

  Telefonische bereikbaarheid

  Voor meer informatie, aanmelden of het maken van een afspraak kunt u de praktijk bellen tijdens het telefonisch spreekuur op maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 14.00 op telefoonnummer 0294-484840. Op andere tijdstippen kunt u een bericht inspreken. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  In geval er sprake is van een crisis neem dan contact op met uw huisarts of met de huisartspost.

  Contactgegevens

  Psychologenpraktijk Herengracht
  Julianastraat 2
  1382 XX Weesp
  T: 0294-484840
  F: 0294-481177
  E: info@psychologenherengracht.nl