Aanmelden jeugd

Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen worden aangemeld door middel van het invullen van onderstaand aanmeldformulier. Na het invullen ontvangt u onmiddellijk een kopie van deze aanmelding op het door u ingevulde e-mailadres. U wordt dan dezelfde of de volgende dag door ons teruggebeld om een afspraak in te plannen. Voor vragen over de aanmelding kunt u ook bellen tijdens ons dagelijkse telefonische spreekuur, van 12.00 tot 13.00 op 0294-484840. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u een verwijzing van de huisarts of gemeente nodig. Zijn de ouders gescheiden? Vul dan ook het toestemmingsformulier gescheiden ouders in.

Wachttijd

Wachttijd voor een intakegesprek: 4-8 weken
Wachttijd voor behandeling na het intakegesprek: geen wachttijd
De wachttijden zijn bijgewerkt op 18 oktober 2021

Wachtlijstbemiddeling:
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw huisarts of met de gemeente, of uw gemeente vragen om wachtlijstbemiddeling.  Uw gemeente kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door de zorgaanbieders en gemeenten zijn overeengekomen.

Voor het eerste gesprek

Het is van belang dat beide ouders toestemming hebben gegeven voor de behandeling van het kind voorafgaand aan het eerste gesprek.

Aanmeldformulier kinderen

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geboortedatum*

  BSN (Burger Service Nummer)*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  School*

  Huisarts*

  Verwijsbrief?*
  JaNee


  Naam vader*

  BSN (Burger Service Nummer)*

  Geboortedatum*


  Naam moeder*

  BSN (Burger Service Nummer)*

  Geboortedatum*


  Zijn beide ouders woonachtig op hetzelfde adres?*

  JaNee

  Bij nee (indien gescheiden en beide het gezag hebben): toestemmingsformulier voor gescheiden ouders invullen.


  Reden van aanmelding/opmerkingen

  Dit formulier wordt verstuurd in een beveiligde omgeving.
  Na verzending van uw aanmelding ontvangt een e-mail. Als u geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan uw map voor ‘Ongewenste mail’.

  ssl