Aanmelden

U kunt zich aanmelden door middel van het invullen van onderstaand aanmeldformulier, een kopie hiervan ontvangt u onmiddellijk op het door u opgegeven e-mailadres. U wordt dan dezelfde of de volgende werkdag door ons teruggebeld om een afspraak te maken. Voor vragen over de aanmelding kunt u ook bellen tijdens ons dagelijkse telefonische spreekuur, van 12.00 tot 13.00, op 0294-484840.  Om voor vergoeding in aanmerking te komen, heeft u een verwijsbrief van de huisarts nodig.

Wanneer u zich bij onze praktijk aanmeldt, vragen wij u naar gegevens over uw zorgverzekeraar, relatienummer en uw Burgerservicenummer. Al deze gegevens staan op uw verzekeringspas. Verandert er iets in uw situatie, zoals een adreswijziging, verandering van zorgverzekeraar of soort polis? Geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door.

Telefonisch spreekuur

Voor meer informatie, vragen over aanmelden of het maken van een afspraak kunt u de praktijk bellen tijdens het telefonisch spreekuur op maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 13.00 op telefoonnummer 0294-484840. Op andere tijdstippen kunt u een bericht inspreken. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wachttijd

Wachttijd voor een intakegesprek: 14-16 weken
Wachttijd voor behandeling na het intakegesprek: geen wachttijd
De wachttijden zijn bijgewerkt op 18 okt 2021

In verband met de huidige lange wachttijd hebben wij helaas een aanmeldstop voor volwassenen woonachtig buiten de gemeenten Weesp, Muiden, Muiderberg, Driemond, Nigtevecht, Nederhorst den Berg en Abcoude.

Tot het moment van de intake blijft uw verwijzer uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de zorg. Voor vragen over de zorg en in geval van crisis voor de intake kunt u contact opnemen met de verwijzer.

Wachtlijstbemiddeling:
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.  Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door de zorgaanbieders en zorgverzekeraars zijn overeengekomen.

Voor het eerste gesprek

Neemt u de eerste keer ook de verwijsbrief en een legitimatiebewijs mee?

Aanmeldformulier volwassenen

Middels dit formulier kunt u uzelf aanmelden bij onze praktijk. Vul onderstaande gegevens in en klik op ”Verzenden”. U krijgt dan een kopie van de aanmelding in uw mailbox.

  Voornaam*

  Achternaam*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Geboortedatum*

  Huisarts*

  Verwijsbrief?*
  JaNee

  Zorgverzekeraar*

  Polisnummer*

  BSN (Burger Service Nummer)*

  Eerder psychische hulp ontvangen?*
  JaNee

  Zo ja, waar en wanneer?

  Reden van aanmelding/opmerkingen

  Dit formulier wordt verstuurd in een beveiligde omgeving.
  Na verzending van uw aanmelding ontvangt een e-mail. Als u geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan uw map voor ‘Ongewenste mail’.

  ssl